Hoe Hygetropin gebruiken voor body building?

Hoe het groeihormoon Hygetropin het lichaam beïnvloedt? 

 

Ondanks het feit dat HGH-makers het aanvankelijk synthetiseerden om GH-deficiënte kinderen te behandelen, is het om de volgende redenen zeer populair in sport, vooral in bodybuilding: 

 

  • Groei van spiermassa, veroorzaakt door de versnelling van de eiwitsynthese. HGH voor bodybuilding 
  • Vetverlies tegelijk met het verkrijgen van spieren. 
  • Verbetering van de kraakbeenkwaliteit. 
  • Milde bijwerkingen. 

 

Hoe Hygetropinde prestaties van bodybuilding verbetert? 

 

Na de injectie van groeihormoon komt het in de bloedbaan en verspreidt zich vervolgens rond het lichaam, geconcentreerd in de lever, waar het wordt omgezet in IGF-1 (insulineachtige groeifactor).  Deze stof is verantwoordelijk voor spiergroei, wat het belangrijkste effect is van HGH voor bodybuilding.  IGF-1 bindt zich aan zijn receptoren in skeletspierweefsel, waardoor de eiwitsynthese wordt versneld. 

 

De vetverbrandende functie van HGH wordt uitgevoerd door groeihormoon zelf.  Het hormoon bindt zich aan somatropinereceptoren, wat leidt tot een verhoging van het gehalte aan vrije vetzuren (FFA).  Dus, het lichaam begint vet te gebruiken, in plaats van koolhydraten, als energiebron. 

 

Vetverlies werkt niet samen met spiergroei en interfereert het ook niet.  Het is een uniek kenmerk van HGH, waarmee je magere spieren krijgt en helemaal vet verliest. 

 

 Een ander uniek kenmerk van groeihormoon is hyperplasie, de toename van het aantal spiercellen als gevolg van hun proliferatie.  Dit effect is significant omdat door HGH geïnduceerde spiergroei permanent is, en met opgesplitste cellen kunt u uw genetische limiet voor spiermassa overschrijden. 

 

Hygetropin-rol bij bodybuilding 

 

Het is mogelijk om te zeggen dat HGH bodybuilding heeft onderverdeeld in 'before' en 'after'. De enorme toename van de massa, die in de jaren tachtig is begonnen met Dorian Yates en vervolgens werd gehouden door Ronnie Coleman, wordt voornamelijk veroorzaakt door HGH.  Groeihormoon hielp ze magerder te worden en niet om spiermassa te verliezen tijdens het snijden.  Ook stelde HGH hyperplasie in werking, die de grenzen van maximale spierhypertrofie verlegde. 

 

HGH voor bodybuildingHGH bodybuilding impact

 

 In de jaren tachtig veranderde de lichaamsbouw van bodybuilders aanzienlijk, omdat ze 15-20 kg groter werden dan het decennium daarvoor.  Hun percentage lichaamsvet daalde van het gemiddelde van 7% naar 5% tijdens wedstrijden.  De lichamen van atleten werden vasculairer en gescheurd. 

 

 HGH-misbruik veroorzaakte echter het fenomeen van de opgeblazen buik, of de zogenaamde HGH-darm.  Ik heb een artikel geschreven over HGH-darm en Palumboïsme .  Echter, amateurs die HGH nemen, moeten zich geen zorgen maken omdat dit effect de complexe aard heeft (steroïden, HGH en insuline misbruik gecombineerd met overmatige voedselinname).  Als u 5-15 IU groeihormoon gebruikt, krijgt u dit probleem niet onder ogen. 

 

Hoe HGH te gebruiken voor bodybuilding? 

 

 In het praktische deel zullen we het hebben over de duur van de cyclus, protocollen, combinaties met andere medicijnen, de juiste voeding en training op de cyclus 

 

Looptijd 

 

 HGH-effecten worden merkbaar na twee weken gebruik, maar significante verbetering is zichtbaar in twee maanden, wat de minimale lengte van één cyclus is.  De optimale duur   is drie - vier maanden.  Hoe langer u HGH inneemt, hoe minder dosering u nodig heeft. 

 

Dosering 

 

De effectieve dosering van HGH voor bodybuilding is minimaal 4 IU.  Als u het voor de eerste keer inneemt, is het voldoende om 4-6 IU van HGH te consumeren, om alleen schone massa te krijgen.  Tijdens de volgende cycli kunt u maximaal 15 IE / dag gebruiken, omdat groeihormoon een lineaire toename in werkzaamheid vertoont met de dosering. 

 

 Als u 10 en meer IE gebruikt, moet u zeker ook insuline aan uw cyclus toevoegen omdat dit helpt problemen met de alvleesklier te voorkomen.  Het risico op diabetes is de belangrijkste bijwerking van HGH . 

 

 

 Wanneer injecteer ik HGH? 

 

 GH heeft het sterkste vetverbrandende effect wanneer de suikerspiegel en insuline laag zijn.  Dus de beste tijd om HGH te injecteren is 's morgens, o een lege maag.  Als je aan het snijden bent, is het de beste tijd om te rennen, want het niveau van vrije vetzuren in het bloed zal de komende drie uur erg hoog zijn en het zal veel gemakkelijker zijn om vet te verliezen. 

 

 Zelfs als u op volumineus bent, moet u de eerste injectie 's morgens nemen. 

 

De tweede moet 6-8 uur later worden ingenomen, wanneer de niveaus van IGF-1 en HGH afnemen.  U kunt echter in plaats daarvan HGH injecteren voordat u naar bed gaat.  Beide injecties moeten gelijk zijn. 

 

Hygetropin echt of nep?

Online Hygetropin of Somatropin Bestellen? Lees eerst onze